Uiterlijke verzorging

Savita Harpal en Maja van Wilsem maken gebruik van een gevarieerd assortiment aan huidverzorgingsproducten en make-up. Na een uitgebreide huidanalyse en het bespreken van uw wensen krijgt elk huidtype haar eigen behandeling en de aandacht die het verdient. Naast verzorgende en verbeterende gezichtsbehandelingen kunt u ook bij ons terecht voor behandelingen die gericht zijn op afslanking, versteviging, manicure, bodypeelings en lichaamsmassages.
Salon de Beauté is aangesloten bij de ANBOS. Alle producten waarmee wordt gewerkt zijn hypo-allergeen en dierproefvrij.

Behandeling

Échte aandacht voor de persoon staat bij ons centraal. Of u nu komt voor een half dagarrangement,of een uitgebreide behandeling van 1,5 uur.
De tijdsduur van behandelingen verschilt, evenals de kosten. Afhankelijk van het gekozen programma.  

Verzorgend

Behoud van een goed uiterlijk begint bij de verzorging ervan. Een regelmatige verzorgende schoonheidsbehandeling houdt de huid mooi en is tevens een weldadige ontspanning. U heeft bij ons de keuze uit:

Standaard gezichtsbehandeling (ca. 1 uur)
Reinigen, stoombad, epileren, massage, masker, lichte make up.

Uitgebreide gezichtsbehandeling (ca. 1,5 uur)
Reinigen, stoombad, epileren, massage, masker, lichte make up inclusief dieptereiniging en ampullen.

Gespecialiseerde gezichtsbehandeling (ca. 2 uur)
Uitgebreide gezichtsbehandeling maar met gebruik van een speciaal maskers zoals warmte, filmomasker of toepassing van mini-lifting.

Defi Lift 3D™ -behandeling (ca. 1,5 uur per behandeling)
Gespecialiseerde behandeling met en gebruik van de 'Defi Lift 3D™' producten van Gatineau.
Genoemde behandelingen hebben een driedimensionale werking op de huid waardoor de veerkracht wordt versterkt en de huidstructuur wordt verfijnd.

Massages

Gezicht, hals- en decolletémassage (ca. 15 min. per behandeling)
Een ontspannende massage ter verbetering van de bloedcirculatie

Lichaamsmassage (ca. 1 uur per behandeling)
Massage is een weldaad voor geest en lichaam en heft de blokkades op in het lichaam. Hierdoor kan de balans tussen lichaam en geest weer worden hersteld.  Een massage is niet alleen ontspannend, maar ook helend en genezend.
U heeft bij ons de keuze uit:

 • Klassieke massage
  Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen en, kneden en wrijving om de bloedcirculatie te stimuleren. .
  Het gaat bij deze massage in de eerste plaats om het bereiken van een diepe ontspanning, een grotere bewustwording en een algemeen gevoel van welbehagen.
 • Shiatsu of drukpuntmassage
  Op een ontspannen manier en met gebruik van het natuurlijk lichaamsgewicht van de masseur wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten van het te behandelen lichaam. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan ook met de handpalm, elleboog, gegeven worden. Door de druk die de masseur geeft op het lichaam, wordt de energiestroom beïnvloedt op de energetische kanalen in het lichaam.
 • Intuïtieve massage
  Deze massage is een zachte intuïtieve massage, een combinatie van massage en Reiki. Bij helende massage wordt zowel het lichaam als het aura in balans gebracht. Bepaalde stoornissen worden opgeheven waardoor de energie weer kan doorstromen, wat helend is voor lichaam en geest. Salon de beaute werkt met natuurlijke oliën waaraan etherische oliën zijn toegevoegd.
 • Reiki
  Een massagemethode waarbij de universele levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid door middel van de handen. Reiki vitaliseert lichaam en geest en werkt op alle niveaus;  lichamelijk, geestelijk en  emotioneel. Daarnaast brengt Reiki de energiehuishouding in balans en heeft het een reinigende werking.

Ontharen

Harsen
De bekendste ontharingswijze voor een glad, maar tijdelijk resultaat.
U kunt bij ons terecht voor:

 • Gezichtsontharing
 • Bikinilijn
 • Oksels
 • Benen
 • Rug.