Innerlijke verzorging

Regressie en Reïncarnatietherapie lifecoaching, gesprektherapie zijn ook specialisaties van salon de beaute

Regressietherapie

Regressietherapie is een vorm van psychotherapie. Daarbij wordt uitgegaan dat elke klacht een oorzaak heeft in het verleden. Door contact te maken met de ervaring waar de oorzaak van de klacht ligt kan een bevrijdend herbeleven ontstaan waardoor de klacht verdwijnt.

De herbeleving wordt op 4 niveaus doorgewerkt. MELS. Mentaal. Emotioneel. Lichamelijk en Spiritueel. Het heeft het anker in het hier en nu.

Aanleiding voor een Regressietherapie

Psychische klachten zoals: Angsten, Depressies, Burnout, Relatiestoornissen. Voor zover de oorzaken niet lichamelijk zijn en liggen in ervaringen. Ook voor storende karaktertrekken als verlegenheid of negatieve overtuigingen zoals: “ik doe alles fout”, “ ik ben niet goed genoeg”.

Resultaten

Toegenomen Helderheid. Zelfinzicht. Begrip voor anderen. Bevrijding van hardnekkige storende ideeën.

Emotionele resultaten

Innerlijke kalmte. Zelfacceptatie. Zelfvertrouwen. Herstel van Inlevingsvermogen en Positieve Emoties zoals, Verdriet en Kwaadheid.

Lichamelijke resultaten

Verdwijnen van spychosomatische spanningen en kwalen. Lichamelijke stoornissen die spychisch bepaald worden. Onvoldoende energie. Gebrek aan weerstandsvermogen. Overgevoeligheden.

Hebt u vragen, neem dan contact met ons op voor een verhelderend intake gesprek. Het eerste half uur is kosteloos.

Reïncarnatietherapie

Deze therapie gaat uit dat klachten ook in een verder verleden kunnen zijn ontstaan. De therapeut gaat daarvoor verder terug in de tijd.

* Vraag uw zorgverzekering naar de vergoedingsmogelijkheden